Τα άστρα στη ζωή μας

Η αστρολογία διερευνά μια ουσιαστική σύνδεση ανάμεσα στον άνθρωπο και το σύμπαν, τη σχέση ανάμεσα στις κινήσεις των πλανητών και τον εσώτερο κόσμο της ανθρώπινης συνειδητότητας. Έχει μελετηθεί και εξασκηθεί για χιλιάδες χρόνια και έχει παίξει ένα σημαντικό και συχνά κεντρικό ρόλο στις επιστημονικές, ιατρικές, φιλοσοφικές, φιλολογικές και ψυχολογικές παραδόσεις σε όλο τον κόσμο.

Στο εργαστήριο αυτό θα διερευνηθούν τα 12 ζώδια και τα χαρακτηριστικά τους. Θα παρουσιαστούν οι πλανήτες και η επίδρασή τους στη ζωή μας. Συνδιάζοντας αυτά θα μάθει κανείς να εμβαθύνει στον γενέθλιο χάρτη του/της και να κατανοήσει πως η θέση των πλανητών επηρεάζει τον τρόπο που σκέφτεται, αισθάνεται, δρα, ανταποκρίνεται, επιλέγει, φλερτάρει, αγαπά, εργάζεται. Αποκτώντας αυτή την αναγνώριση και τη γνώση οδηγείται σε σοφώτερες, και πιο επωφελείς και ανταποδοτικές επιλογές και αποφάσεις.

Ορισμένες τρέχουσες τάσεις κάθε αστρολογικού χάρτη θα συζητηθούν προς το τέλος του εργαστηρίου.

Δεν είναι απαραίτητη προηγούμενη γνώση Αστρολογίας.

Θα σας ζητηθούν τα στοιχεία της ημερομηνίας, της ώρας και του τόπου της γέννησής σας στην αρχή του εργαστηρίου.

Ημέρα: Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2015

Ώρα: 17:00 – 20:00

Τιμή: 25

Βιογραφικό


Ο Θάνος Κουκουβάνης (Govinda) σπούδασε Φυσική στο Πανεπιστήμιο των Αθηνών και γιόγκα στη Ακαδημία της Σατυανάντα Γιόγκα της Αυστραλίας από όπου έλαβε το δίπλωμά του σαν δάσκαλος της γιόγκα.
Έζησε επί επτά έτη σε άσραμ στην Ινδία, στην Αυστραλία και στην Ελλάδα μελετώντας και διδάσκοντας γιόγκα, όπου εκπαιδεύτηκε επίσης στην μαγειρική σύμφωνα με τη γιόγκα και την αγιουρβέδα.
Εργάστηκε στο Βουδιστικό Κέντρο στην Ποκάρα διδάσκοντας γιόγκα σε καθημερινές τάξεις και σεμινάρια και δίδαξε στα Στούντιος Πραναμάγυα στην Κατμαντού από τον Ιανουάριο του 2014 μέχρι το Μάιο του 2015
Σπούδασε Αστρολογία στο Faculty of Astrological studies και δίνει εργαστήρια και σεμινάρια αστρολογίας και επίσης αναλαμβάνει και ατομικές αστρολογικές αναλύσεις.
Διδάσκει γιόγκα σε άτομα και ομάδες στην Ελλάδα και δίνει σεμινάρια και προγράμματα μαγειρικής και αστρολογίας.