Γιόγκα Νίντρα (του συστήματος Σατυανάντα) workshop

Στο workshop αυτό θα παρουσιαστεί η τεχνική της Γιόγκα Νίντρα του συστήματος Σατυανάντα, έτσι ώστε οι ασκούμενοι να μπορούν να την χρησιμοποιήσουν αποτελεσματικά τόσο μέσα στις εβδομαδιαίες τάξεις όσο και ατομικά και να αποκομίσουν τα πολλαπλά της ωφέλη.

Η Γιόγκα Νίντρα του συστήματος Σατυανάντα είναι μια αποτελεσματική και συστηματική μέθοδος φυσικής, νοητικής και συναισθηματικής χαλάρωσης. Μια βαθειά χαλάρωση και συγχρόνως μια πρακτική διαλογισμού που γίνεται από την ύπτια στάση. Ο Παραμαχάμσα Σατυανάντα, την έκανε μια από τις ευκολότερες τεχνικές χαλάρωσης και διαλογισμού και την κατέστησε κατάλληλη για κάθε επίπεδο εμπειρίας.

Μπορεί να θεωρηθεί ως «γιογκικός ύπνος» καθώς Γιόγκα σημαίνει ένωση και Νίντρα σημαίνει ύπνος. Η Γιόγκα Νίντρα του συστήματος Σατυανάντα ωφελεί πολλαπλώς την υγεία, ανακουφίζει από το στρες, την ένταση, το άγχος και την αϋπνία.

Η πρακτική στην πλήρη της μορφή αποτελείται από οκτώ στάδια και συνήθως διαρκεί από 30 ως 45 λεπτά. Η σειρά των οκτώ σταδίων είναι ουσιαστική για την αποτελεσματικότητα της πρακτικής. Ενδεικτικά περιγράφονται πιο κάτω ορισμένα στάδια.

Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2018, στο YOGAPRAXIS

Ώρα: 20:00 – 22:00

Εισφορά: 15