Πρόγραμμα για όλους (on-line και στο στούντιο)

Αυτό το τμήμα είναι για ένα μέσο επίπεδο. Θα ικανοποιήσει τις ανάγκες όλων. Αν χάσατε ένα σας μάθημα και θέλετε να αναπληρώσετε είτε είστε αρχάριοι είτε έχετε κάποια εμπειρία. Μπορείτε πάντα να το επιλέγετε αν θέλετε να ασκηθείτε μία ακόμη φορά μέσα στην βδομάδα.

Τα τμήματά μας είναι ολιγομελή και έτσι ο κάθε μαθητής μπορεί να έχει την προσοχή και την φροντίδα του δασκάλου. Με ακριβείς οδηγίες ο δάσκαλος καθοδηγεί ομαδικά τους μαθητές από τη μια στάση στην άλλη, με ασφάλεια και φροντίδα στα όρια και με επίγνωση στη σχέση του σώματος και της αναπνοής.

Το πρόγραμμα διαρκεί μια ώρα και μισή και περιλαμβάνει: στάσεις του σώματος (άσανα), τεχνικές αναπνοής (πραναγυάμα), βαθειά χαλάρωση και διαλογισμό.

Στάσεις σώματος (άσανα): ήπια συστηματική προσέγγιση των στάσεων που ανταποκρίνεται στις ανάγκες του σώματος που είναι υποχρεωμένο σε πολύωρες καθιστικές εργασίες ή εξαντλητική ορθοστασία ή μπροστά σε υπολογιστές.

Τεχνικές αναπνοτής (πραναγυάμα): επιλεγμένες τεχνικές που επαναφέρουν την επαρκή και σωστή αναπνοή και βελτιώνουν τη ροή της ενέργειας στο σώμα αυξάνοντας την φυσική αντοχή και τη νοητική διαύγεια.

Γιόγκα Νίντρα (του συστήματος Σατυανάντα): συστηματική τεχνική που οδηγεί τον ασκούμενο βαθμιαία σε όλο και βαθύτερα επίπεδα χαλάρωσης στο σωματικό, νοητικό και συναισθηματικό επίπεδο.

Διαλογισμός: λίγα λεπτά διαλογισμού στο τέλος του προγράμματος καθαρίζουν τον νου και σταθεροποιούν την θετικότητα και την συγκέντρωση του νου.

Κάθε Δευτέρα 18:30-20:00, Τετάρτη 18:30-20:00, Παρασκευή 18:30-20:00